Spolszczenie do Maxthona 2.5.15.55

Oficjalne komunikaty, najnowsze wersje M1.x, M2.0 oraz spolszczenia do nich.

Spolszczenie do Maxthona 2.5.15.55

Postprzez Sdar » 2010-07-13, 23:58

Zapraszam do pobrania spolszczenia do Maxthona w wersji 2.5.15.55
Po kliknięciu na załączony poniżej plik i akceptacji instalacji, spolszczenie zostanie zainstalowane automatycznie. Po aktualizacji spolszczenia wskazany jest restart Maxthona.

Pliki językowe instalowane sa w folderze "Language" będącym podfolderem głównego folderu Maxthona. Ścieżka dostępu do zainstalowanego pliku językowego (przy założeniu instalacji Maxthona w folderze o nazwie Maxthon2 wygląda więc następująco:Maxthon2\Language\Polish\Language.ini
Jeśli ktoś chce sprawdzić wersję spolszczenia lub pobawić się w edycję tego pliku to zainstalowany plik językowy można otworzyć przy pomocy notatnika.

Jednocześnie, jak zwykle proszę o zgłaszanie w tym temacie ewentualnych uwag i zauważonych błędów.

Przy okazji.
Jak może zauważyliście, że ostatnio zdecydowanie mniej często bywam na forum a opóźnienie w przygotowywaniu spolszczej jest żenujące.
Niestety obawiam się, że sytuacja raczej się nie zmieni. Muszę wycofać się z dotychczasowej aktywności chociaż robię to z żalem. Dlatego też byłbym wdzięczny gdyby ktoś zadeklarował że przejmie obowiązki oficjalnego tłumaczenia. W jednym z wątków widziałem, że odbyła się rozmowa na ten temat z kolegą konieckropka. Myślę, że to dobry pomysł o ile oczywiście konieckropka się go podejmie. Zależy mi na jawnej deklaracji "długotrminowego" tłumaczenia a nie tylko jednorazowej "wrzutki".
Oczywiście w miarę możliwości postaram się tu zaglądać ale obawiam się, że te możliwości będą coraz skromniejsze.
Pozdrawiam
Sdar
Załączniki
Polish.m2l
Spolszczenie do M2.5.15.55
(31.99 KiB) Pobrane 105 razy
Rób jak uważasz. Uważaj jak robisz.
Sdar

Re: Spolszczenie do Maxthona 2.5.15.55

Postprzez szyp » 2010-07-15, 15:50

Sdar dzięki za poświęcony nam czas. Nie możemy wymagać aby to co robisz było obowiązkiem a nie przyjemnością. Ja niestety jestem upośledzony językowo, ale mam nadzieję że konieckropka się zgodzi.
szyp

Powrót do Ogłoszenia, komunikaty, aktualizacje (M1 i M2)