Zapraszam do pobrania spolszczenia do Maxthona w wersji 2.5.15.55
Po kliknięciu na załączony poniżej plik i akceptacji instalacji, spolszczenie zostanie zainstalowane automatycznie. Po aktualizacji spolszczenia wskazany jest restart Maxthona.
Pliki językowe instalowane sa w folderze "Language" będącym podfolderem głównego folderu Maxthona. Ścieżka dostępu do zainstalowanego pliku językowego (przy założeniu instalacji Maxthona w folderze o nazwie Maxthon2 wygląda więc następująco:Maxthon2\Language\Polish\Language.ini
Jeśli ktoś chce sprawdzić wersję spolszczenia lub pobawić się w edycję tego pliku to zainstalowany plik językowy można otworzyć przy pomocy notatnika.
Jednocześnie, jak zwykle proszę o zgłaszanie w tym temacie ewentualnych uwag i zauważonych błędów.
Przy okazji.
Jak może zauważyliście, że ostatnio zdecydowanie mniej często bywam na forum a opóźnienie w przygotowywaniu spolszczej jest żenujące.
Niestety obawiam się, że sytuacja raczej się nie zmieni. Muszę wycofać się z dotychczasowej aktywności chociaż robię to z żalem. Dlatego też byłbym wdzięczny gdyby ktoś zadeklarował że przejmie obowiązki oficjalnego tłumaczenia. W jednym z wątków widziałem, że odbyła się rozmowa na ten temat z kolegą konieckropka. Myślę, że to dobry pomysł o ile oczywiście konieckropka się go podejmie. Zależy mi na jawnej deklaracji "długotrminowego" tłumaczenia a nie tylko jednorazowej "wrzutki".
Oczywiście w miarę możliwości postaram się tu zaglądać ale obawiam się, że te możliwości będą coraz skromniejsze.
Pozdrawiam
Sdar